Equip

nos

Núria Esparch

Filòloga i professora

 

Té una actitud inquieta i positiva, i sempre està en constant aprenentatge per enriquir la seva vida tant en l’àmbit personal com professional. Concep la formació com una manera de sumar valors i ajudar els seus alumnes en l’aprenentatge, servint-se de tècniques com la Kinesiologia o les metodologies basades en Intel·ligències múltiples. La seva feina com a examinadora i Team leader a Cambridge English (Fundació UdG) i professora d’idiomes a la UOC (online) és determinant a l’hora de preparar els seus estudiants pels exàmens oficials.

Jordi Roura

Co-gerent i administrador dels centres Anglo School

 

És un apassionat dels esports i juga a futbol des de petit. Gaudeix compartint el seu temps lliure amb la seva família, els gossos i els seus amics. Li agrada molt viatjar i descobrir llocs inusuals arreu del món. La paciència i el bon tracte són dues de les seves grans virtuts!

Les teachers

Mariona

La Mariona

Viatgera incansable, porta més de 5 anys treballant a Anglo School. Es va integrar molt bé en l’ambient agradable i familiar de l’escola i va adoptar ràpidament la medotologia, focalitzada en la pràctica de l’anglès mitjançant l’speaking. L’emociona veure juny rera juny com els alumnes aprenen i milloren.

cursos d'anglès per a adults a salt i celrà

L’Anna

Li encanta el cinema i les manualitats. Des de ben petita volia ser mestra d’anglès. Sap que pot aprendre molt de la saviesa dels nens i adora la idea d’acompanyar-los durant el seu creixement, ajudant-los i educant-los.

Núria

La Núria

És una noia enamorada de la dansa des de ben petita. També li agrada viatjar, descobrir noves cultures i tocar la guitarra. Ensenyar és la seva vocació, que cada alumne doni el millor de si mateix i, alhora, s’ho passi bé!

Maria

La Maria

Va néixer a Grècia i és filòloga anglesa de formació. Les seves dues grans passions són ensenyar i viatjar a diferents destins del món. En el seu temps lliure li agrada passar temps amb la seva família i amics i anar al cinema.

Meritxell

La Meritxell

Va començar a aprendre anglès des de ben petita i va entendre que seria una llengua que li obriria les portes al món. Va estudiar a Califòrnia i treballar a Irlanda.
És amant dels animals, les cultures, els viatges, la lectura, i d’aprendre sempre coses noves. És pacient, creativa, artística, dinàmica, l’apassionen els nens i l’omple ensenyar tant a petits, com a adolescents o adults.

Oksana

Oksana

És filòloga anglesa, mare feliç de 5 fills i esposa d’un encantador marit. Per a ella les dificultats són possibilitats de créixer personalment i professionalment. És decidida i amb molta força de voluntat. Orgullosa del seu estil de vida, la seva família i la seva feina.